• Helppo asentaa ja nostaa talveksi ylös, jopa yksin
  • Matalan kansikorkeuden ansiosta loistava uimalaituri
  • Valmiiden elementtien ansiosta hetkessä asennusvalmis

Modulilaituri on suosittu laiturimalli sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Se on tukeva ja kantava pitkien ja matalien sivuponttonien ansiosta.

Modulaarisen rakenteen vuoksi laituri on hetkessä valmis asennettavaksi ja helppo kuljettaa. Modulilaituri soveltuu mm. jyrkkiin rantoihin, joissa painavan laiturin nostaminen ja laskeminen on hankalaa. Laituri ankkuroidaan tukevasti joko putki- tai painoankkuroinnilla sijainnin ja ympäristöolosuhteiden mukaan.

Modulilaituri

Modulilaituri on tukeva ja kantava pitkien, matalien sekä leveiden sivuponttonien ansiosta. Haastavassakin rannassa jopa yksi ihminen voi asentaa ja nostaa ylös tämän modulirakenteiden laiturin. Laiturin kokoaminen ja talveksi ylös nostaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Huomioithan, että kelluvat laiturit ovat yleensä kiinnitettävä tai ankkuroitava rantaan. Tämä tuote ei sisällä ankkurointia vaan se valitaan aina erikseen ottaen huomioon laiturin sijainnin olosuhteet sekä käyttötarkoitus. Normaalisti ankkurointivaihtoehtoja on kaksi: Putkiankkurointi tai painoankkurointi.

  • Putkiankkurointi soveltuu parhaiten rauhallisiin järviin tai lampiin, joissa pohja on hiekkaa tai mutaa, sekä laitureihin, joihin ei kiinnitetä venettä.
  • Painoankkurointi soveltuu parhaiten tuulisempiin järviin ja merenrantoihin sekä laitureihin, joihin kiinnitetään vene.

Hinta: 1.595€

 

Tuplamodulilaituri

Tuplamodulilaiturissa on reilun kokoinen päätyosa ja silti se on vielä helposti nostettavissa talveksi rannalle. Kantavuutta on reilusti ja laituri on vakaa ja "ison laiturin tuntuinen". Haastavassakin rannassa tämä laituri on helposti asennettavissa ja nostettavissa ylös modulirakenteiden asensiosta. Laiturin kokoaminen ja talveksi ylös nostaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Modulilaituri koostuu ponttoneista ja puukansista. Neljä ponttonia, kaksi valmiiksi koottua pienempää puuelementtiä sekä yksi isompi, jotka ovat kaikki irroitettavissa. Nämä tekevät laiturista todella helpon käsitellä.

Modulilaituri on matalan kansikorkeutensa vuoksi hyvä uimalaituri. Leveät ponttonit, jotka tulevat laiturin kannen reunan ylitse tekevät laiturista todella tukevan. Älä anna koon hämätä. Soveltuu erinomaisesti myös rantoihin, joihin pääsy on muuten maaston vuoksi hankalaa. Kevyitä kansielementtejä ja ponttoneita on helppo käsitellä.

Modulilaituri koostuu käyntisillasta ja päätyosasta, jotka ovat yhdistetty toisiinsa kätevillä E-saranoilla. Ponttoneina käyntisillassa on 1 kpl M-100 ja itse päätyosassa on 4 kpl Moduliponttonia. Tämän laiturin päätyosan puuelementit toimitetaan valmiiksi koottuina ja käyntisilta kokonaan valmiiksi koottuna.

Huomioithan, että kelluvat laiturit ovat yleensä kiinnitettävä tai ankkuroitava rantaan. Tämä tuote ei sisällä ankkurointia vaan se valitaan aina erikseen ottaen huomioon laiturin sijainnin olosuhteet sekä käyttötarkoitus. Normaalisti ankkurointivaihtoehtoja on kaksi: Putkiankkurointi tai painoankkurointi.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus: 736 cm (pääty 440 cm ja käyntisilta 296 cm)
Päädyn leveys: 275 cm
Käyntisillan leveys: 112 cm
Pinta-ala 15,3 m2 (käyntisilta 3,3 m2 ja pääty 6,0 m2 / kpl)
Paino: n. 370 kg (pääty n. 300 kg (7:ssä osassa) ja käyntisilta n. 70 kg)
Kantavuus: 1500 kg (käyntisilta 100 kg ja pääty 700 kg / kpl)
Kansikorkeus n. 20-25 cm

Hinta: 2.645€