JETTILAITURIT

  • Käytännöllinen jettilaituri vesijetin kiinnitykseen ja säilytykseen.
  • Moduleista koottava jettilaituri on laajennettavissa. Tuplajettilaiturissa on kaksi jettilaituria rinnakkain.

Lip-Lapin käytännöllinen vesijettilaituri sopii jetin kiinnitykseen ja säilytykseen. Säästät aikaa sekä vaivaa, kun et joudu nostamaan jettiä trailerille tai jättämään sitä veteen vaan ajat sen käytön jälkeen jettilaiturille. Pohja pysyy paremmin puhtaana ja ajo-ominaisuudet hyvänä.

Jettilaituri 1695€ (kiinnityssarjalla 1895€)

Se alkuperäinen jettilaituri. Helppo kuljettaa ja käsitellä, koska jettilaituri koostuu osista. Ei kiinni jämähtäviä rullia tai muita rikkoutuvia osia. Jettilaiturimme soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa.

Yhden jetin laituri koostuu ajoluiskasta, kahdesta perusosasta, jotka ovat rotaatiovalettua MDPE-muovia, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liitososista. Voidaan asentaa "päälaituriin" nähden joko pitkittäin tai poikittain. Jettilaituri soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa. Isompien jettien kanssa laituri pystytään jatkamaan pidemmäksi yhden ylimääräisen perusosan avulla.

Tekniset tiedot:
Pituus: 3,50 m
Leveys: 1,63 m
Korkeus: 27 cm
Kantavuus n. 1000 kg
Paino: n. 120 kg

Tuplajettilaituri 3495€ (kiinnitysarjalla 3695€)

Se alkuperäinen jettilaituri tuplamallisena. Helppo kuljettaa ja käsitellä, koska jettilaituri koostuu osista. Ei kiinni jämähtäviä rullia tai muita rikkoutuvia osia. Jettilaiturimme soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa.

Tuplajettilaituri tehdään kahdesta yhden jetin laiturista, jotka yhdistetään toisiinsa liitoksella. Jettilaiturit kasataan veteen, liu'utetaan toisiaan vasten ja lukitaan toisiinsa päädyistä jettiluureilla. Yksi yksittäinen jettilaituri koostuu ajoluiskasta, kahdesta perusosasta, jotka ovat rotaatiovalettua MDPE-muovia, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liitososista. Voidaan asentaa "päälaituriin" nähden joko pitkittäin tai poikittain. Tuplajettilaituri soveltuu käytettäväksi käytännössä kaikkien jettivalmistajien istuttavien mallien kanssa. Isompien jettien kanssa laituri pystytään jatkamaan pidemmäksi yhden ylimääräisen perusosan avulla.

Tekniset tiedot:
Koko: 2 kpl 3,50 m x 1,63 m
Korkeus: 27 cm
Voidaan asentaa pitkittäin tai poikittain
6-osainen: 4 perusosaa, 2 ajoluiskaa
Kantavuus n. 2000 kg
Paino: n. 250 kg
Rotaatiovalettua polyeteeniä (MDPE)

Kiinnityssarja 249€ (erikseen ostettuna)

Kiinnityssarja jettilaiturille. Sopii yksittäiselle jettilaiturille tai tuplajettilaiturille.

Kansiruuvi kiinnityssarja
- 8 kpl kansiruuvi HDG 10 x 150 mm (torahampaan kiinnitys)
- 2 kpl torahammas (kiinnitysosa laituriin)
- 2 kpl metalliputki, muovipäällysteinen, suojahatulla
- 2 kpl pultti 10 x 80 mm + nyloc mutterit (putken kiinnitys)